Ma: 2024.02.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Hónapokon át végzett szexuális cselekményt a 10 éves nevelt lányával
Privátkopó 2023. 11. 14. 9:35:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség a büntetése súlyosítását indítványozta annak a „férfinak” , aki szexuálisan molesztálta élettársa 10 éves lányát. Az aljas férget - első fokon - 6 év fegyházbüntetésre ítélték.A vádlott 2012. év óta élt élettársi kapcsolatban, amelyből egy fia született. Az élettársa előző kapcsolatából született lánya is velük élt, aki 2021 júniusáig nem tudta, hogy a férfi nem a vér szerinti apja. Miután az élettársi kapcsolat megromlott, az anya elköltözött a férfitól a gyermekekkel, de a szülői felügyeleti jogot továbbra is közösen gyakorolták. A gyerekek minden második hétvégét a férfinál töltötték.

Ezt kihasználva 2021 februárjától júniusáig, miután a fia már elaludt, a 10 éves lányával, több alkalommal, szexuális cselekményt végzett. A kislány júniusban elmondta az édesanyjának a vele történteket, aki feljelentést tett.

A Szombathelyi Törvényszék a vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 6 év fegyházbüntetésre, 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. Megállapította, hogy a törvény értelmében feltételes szabadságra nem bocsátható. Végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba. A szülői felügyeleti jogát a sértett vonatkozásában megszüntette.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás érdekében, a vádlott és védője felmentésért fellebbezett.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a férfi a jogi és az erkölcsi kötelezettségeit is súlyosan megszegte, ezért a büntetése súlyosítását tartja indokoltnak.

Az eljárás másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

További friss információk
Ittas állapotban durván bántalmazta anyja élettársát
Sörözés eszméletvesztéssel, rablással
Bántalmazás a pécsi vásárcsarnokban: egy pékség üzletvezetője került összetűzésbe egy vásárlóval
Kényszerítés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat fogott el a rendőrség
Idős nő kezéből tépte ki a táskát a cigány, nem jutott messzire
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat