Ma: 2021.12.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Több személyt bántalmazott a verpeléti 16 éves „navajonki”
Privatkopo.info 2021. 12. 15. 14:38:00

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya többrendbeli garázdaság és testi sértés bűncselekmények elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves fiú ellen.A verpeléti fiatal 2021 márciusa és 2021. december 11. között több alkalommal bántalmazta barátnőjét és az ő társaságában lévő személyeket, valamint az egyik egri üzlet biztonsági őrét is, aki tetten érte őt lopáson és vissza akarta tartani.

A rendőrök 2021. december 14-én, Kerecsenden fogták el a gyanúsítottat, majd kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Több személyt bántalmazott a verpeléti 16 éves „navajonki”
Durva elégtételt vett a meglopott vendéglátó
Nővel zsarolt, letartóztatásba került
Már megint: „van egy cigid?” - persze, hogy rablás lett a vége
Szabadulása másnapján már késelt
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat