Ma: 2024.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Tömegesen estek neki a rendőröknek a kerepesi cigányok
Privátkopó 2024. 03. 18. 9:38:00

Többtucatnyi ember próbált megakadályozni egy rendőri intézkedést Kerepesen. A lakosok hangosan kiabálni, majd dulakodni kezdtek. A rendet végül csaknem egytucatnyi rendőrnek sikerült helyreállítani. A mentők három ember szállítottak kórházba.Egy férfiakból és nőkből álló kisebb tömeg próbált megakadályozni egy rendőri intézkedést, Kerepesen. Az utcai dulakodás azután kezdődött, hogy a rendőrök őrizetbe akartak venni egy férfit, aki jogosítvány nélkül okozott balesetet.

A rendbontók kiabáltak, szitkozódtak és próbálták akadályozni az intézkedést. A járőrök közúti ellenőrzést tartottak, de a férfi a rendőri jelzés ellenére gázt adott és próbált elmenekülni, majd egy távközlési oszlopnak is nekihajtott.

Az elkövető megpróbált elfutni, de végül elfogták. A 25 éves férfinak nem volt jogosítványa és a hatóságok számára sem volt ismeretlen - ismertette a csatornának Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dulakodás közben a rendőrség szolgálati kutyájáról egy nő lerántotta a szájkosarát, így az állat ráfogott az asszony alkarjára, akit emiatt kórházba vittek. A balesetet szenvedett sofőrnek és 35 éves utasának szintén ellátásra volt szüksége.

A rendet végül csaknem egytucatnyi rendőrnek sikerült helyreállítani. A nyomozók vizsgálata szerint a dulakodókkal szembeni fellépés szakszerű és arányos volt.

Az esetről Kerepes polgármestere is megszólalt. Gyuricza László pontosan tudja, hogy a dulakodás kikhez köthető. Mint mondta, a két személy „gyakran élvezi a rendőrség vendégszeretetét”. 

További friss információk
Iskolás gyereket rabolt ki egy cigány
Romantikus pillanatok előzték meg a miskolci gyilkosságot: gesztikulálva megbeszélték, hogy közösülni fognak
Félholtra vert egy kiskorú lányt a cigány, mert nem lett prostituált
20 ezer forintot rabolt Kiskunmajsán egy ukrán jöttment
Ezúttal nem cigit, kerékpárt kért a „tudjukki” - a vége ugyanaz lett
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat