Ma: 2022.05.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
A TEK kommandósai elfogták „Tureket”, az alvilág egykori rettegett alakját
Privatkopo.info/fotó: JOJ Tv 2021. 10. 09. 7:26:00

A Privatkopo.info értesülése szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai pénteken, Budapesten, a Pasarét Bisztróban elfogták a „Turek” gúnynéven hírhedté vált Haris Sándort. A férfi, aki jelenleg is gyanúsítottja az 1999 tavaszán, a dunaszerdahelyi Fontana Bárban végrehajtott, tíz halálos áldozatot követelő mészárlásnak, néhány éve nevet változtatott.A TEK kommandósai fogták el pénteken, a budapesti Pasarét Bisztróban az alvilágban „Turek” gúnynéven ismert Haris Sándort, aki néhány éve új név - D. Alex - felvételével próbálta hátrahagyni bűnös múltját - tudta meg a Privatkopo.info.

A rendőrség 2020 elején nyitotta újra a Döcher György „Csontkezű” és testőre, „Bolgár Misi” ellen 1999-ben, a fővárosi Palotás Presszóban végrehajtott merénylet aktáit, mivel új információk merültek fel az ügyben.

Közel 30 éve Döchert és „Tureket” meggyanúsították előbbi barátnője, Harasztia Teodóra 1991-es megölésével, ám 1993-ban az ügyészség megszüntette az eljárást, mert a nyomozó hatóságnak csupán közvetett bizonyítékai voltak a páros ellen.

„Turek” később Szlovákiába tette át a működését, ahol többször is letartóztatták. A férfi jelenleg is gyanúsítottja az 1999. március 25-én, a dunaszerdahelyi Fontana Bárban történt mészárlásnak. A Sátor Lajos-féle maffia ellenlábasának számító bűnbanda vezérét, Pápay Tibort és kilenc emberét lőtte agyon három géppisztolyos támadó. A vádalkut kötő H. Lehel, aki később Sátor Lajost saját kezűleg végezte ki, azt vallotta a nyomozóknak, hogy a Fontana Bárban Sátor társa, „Turek” is jelen volt.

További friss információk
Letartóztatásban egy tűzoltó és élettársa szexuális erőszak miatt
Életfogytig tartó büntetést indítványoz a főügyészség az ismerősét szíven szúró férfi ügyében - 23 éve már életfogytiglanira ítélték, de az nálunk nem szokott örökké tartani
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
Házastársa kiskorú unokájával végzett „szexuális cselekményt” egy Fejér megyei féreg
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat