Ma: 2022.05.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Letartóztatásban egy tűzoltó és élettársa szexuális erőszak miatt
Privatkopo.info 2022. 05. 17. 12:54:00

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség nemi élet szabadságát sértő bűncselekmények és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt folytat nyomozást a középkorú férfi és élettársa ellen, akik a közösen nevelt kislányuk sérelmére követték el a szexuális bűncselekményeket.A negyvenes éveiben járó férfi élettársi kapcsolatban élt a sértett anyjával, és közösen nevelték a nő előző kapcsolatából született lányát. A megalapozott gyanú szerint a férfi testi erejét kihasználva, egyúttal a kiskorú sértett ellenállását - akár veréssel, megöléssel történő fenyegetéssel - megtörve, 10 éves kora óta szexuálisan bántalmazta a kislányt. Az abúzus kezdetben napi, később heti rendszerességgel érte a gyermeket, és a bántalmazás addig tartott, amíg a sértett a 18. születésnapja körül el nem költözött.

A sértett édesanyja tudomást szerzett a történtekről, azonban nem vetett véget az erőszaknak, hanem néhány alkalommal ő is részt vett a szexuális cselekmények elvégzésére, illetve azok tűrésére kényszerítésében.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a 2022. május 13-án történt elfogásukat követően a férfival - többek között - 10 évtől 20 évig, míg élettársával 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúját közölte. Az elkövetők tagadták a bűncselekmények elkövetését.

Az ügyészség indítványa alapján a Budai Központi Kerületi Bíróság mindkét gyanúsított letartóztatását elrendelte.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Nem tankolni mentek a benzinkútra a „navajonkik”: két „nagycsalád” összetűzésének egy halálos áldozata lett
Letartóztatásban egy tűzoltó és élettársa szexuális erőszak miatt
Életfogytig tartó büntetést indítványoz a főügyészség az ismerősét szíven szúró férfi ügyében - 23 éve már életfogytiglanira ítélték, de az nálunk nem szokott örökké tartani
Ismerőse 8 éves nevelt lányával végzett szexuális cselekményt egy csótány
Fegyházbüntetés várhat a rablókra
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat