Ma: 2023.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Utasokra támadt, kábítószert követelt, aztán egy férfit akart kirabolni
Privátkopó 2023. 03. 10. 6:50:00

A monori rendőrök elfogták azt a 31 éves helybéli férfit, aki a gyanú szerint elsőként egy vonaton támadt több utasra, később egy férfit az otthonában akart kirabolni. A gyanúsítottat őrizetbe vették, a bíróság azóta letartóztatta.Egy monori férfi tárcsázta a segélyhívót 2023. március 5-én, nem sokkal éjfél után. Elmondta, hogy otthonában megjelent egy - általa névről ismert helybeli - férfi, aki előkapott egy kést és pénzt követelt tőle, miközben az ordítozta: „tedd ki a pénzt, vagy megöllek!”   

A férfi nem engedelmeskedett, dulakodni kezdtek, miközben támadója a késsel a jobb combját megvágta. Könnyű, hámsérülést szenvedett. A sértett alvó barátnője felriadt a történtek hallatán, az elkövetőt közösen, a rendőrök kiérkezésig visszatartották.

Időközben egy másik rendőri egység egy, Budapest felől Monor irányába közlekedő személyvonaton helyszínelt. Összeértek a szálak, az ott elkövetett bűncselekménnyel is a 31 éves H. Andrét hozták összefüggésbe. A nyomozók adatai szerint a férfi néhány órával elfogása előtt a vonaton kötött bele több utasba. Tőlük kábítószert követelt, miközben folyamatosan azt ismételgette: „megöllek titeket!”. Ahogyan később Monoron pénzt, akkor a szerelvényen kábítószert sem kapott, dühében egy eltört sörösüveg darabját vette magához, amivel egy férfinak a tenyerét, egy segítségére siető másik utasnak pedig a nyakát vágta meg. A támadás következtében az egyik könnyű, míg a másik férfi súlyos sérülést szenvedett.  

H. André kihallgatásán egyik ügy vonatkozásában sem tett vallomást. A Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett 31 éves férfival szemben rablás bűntettének kísérlete, valamint súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást.

Kezdeményezték letartóztatását, amit az ügyészség indítványára a bíróság 2023. március 7-én elrendelt.

További friss információk
Szexuálisan bántalmazta az idősotthon lakóit
Késsel akarta nyakon szúrni nagyanyja férjét
„Három csapás”: életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélték az ollóval támadó köszörűst
Jogerős: csupán öt év börtönt kapott a győri diák, aki óra közben késelte meg tanárát
Már megint a legendás cigány „gyerekszeretet”: 16 év fegyházbüntetésre ítélték a nőt, aki megfojtotta újszülött kisfiát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat