Ma: 2021.10.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
Privatkopo.hu 2021. 09. 30. 9:37:00

Vascsővel ütötte meg vitapartnerét egy 21 éves férfi, akit elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.Salgótarjáni otthonában kereste fel a 21 éves férfi 2021. szeptember 28-án, az éjszakai órákban ismerősét, akit megfenyegetett, majd - hangos szóváltást követően - egy vascsővel a fején több alkalommal megütött. A sértett az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

A 21 éves etesi lakost a rendőrök néhány órán belül a megyeszékhely területén elfogták, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

A férfit életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

További friss információk
Tíz év után sem dőlhettek hátra a törökbálinti asszonyt kirabló bűnözők
Különös kegyetlenséggel verte halálra a barátnőjét egy férfi Óbudán
Fegyverrel fenyegette édesanyját - emberölés előkészülete miatt őrizetbe vették
Vascsővel „rendezte” a nézeteltérést
Összeverte élettársát, majd benyugtatózva lefeküdt aludni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat