Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Nem engedték be a vendéglátóhelyre - visszatért és megtorolta
Privatkopo.info 2022. 04. 22. 9:23:00

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki társaival tavaly nyáron egy megyebeli kistelepülés strandján garázdálkodott.Tavaly július 31-én zenés rendezvényt tartottak a strand egyik vendéglátóhelyén. A férfi a társaságával együtt be szeretett volna menni, de védettségi igazolvánnyal nem rendelkeztek, ezért a szórakozóhely üzemeltetője nem engedte be őket. Hiába erősítette meg a szóváltásra odaérkező strandvezető is, hogy érvényes igazolvány nélkül tilos a belépés, a férfi egyre hangosabban sérelmezte ezt, és már azzal fenyegetőzött, hogy a helyet az embereivel „szét fogja veretni”.

Néhány nappal később a férfi három társával együtt megjelent a parkolóban, és amiatt, hogy korábban nem engedték be őket, ordítoztak a strand vezetőjével, majd közösen bántalmazták. Ezután a vendéglátóhely felé indultak, közben az üzletvezetőt folyamatosan szidalmazták és azzal fenyegették, hogy „meg lesz ölve”. A férfinak a korábban bántalmazott sértett sietett a segítségére, akit ekkor az egyik elkövető a földből kihúzott, két méteres fa karóval is megfenyegetett.

A négy elkövető a helyszínt csak annak hatására hagyta el, hogy meghallották, hogy valaki értesítette a rendőrséget, azonban a sértetteknek még távozóban is életellenes fenyegetéseket kiabáltak.

A csoportos garázdaság bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő eljárásban a férfi korábban távoltartás hatálya alatt állt, továbbá a nyomozó hatóság idézéseire többször nem jelent meg. A járási ügyészség a gyanúsított letartóztatását a szökés-elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta.

Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon tartandó ülésén fog dönteni.

További friss információk
Megkéselte, majd elásta az udvaron édesanyját egy csorvási férfi
J. Zoltán csak szórakozásból „árnyékolgatott”, mégis eltört az apja arc- és orrcsontja - valahogy néha megesik vele hasonló
Nem engedték be a vendéglátóhelyre - visszatért és megtorolta
Kétszer is életveszélyesen bántalmazott egy 54 éves férfit
Szíven szúrta feleségét: letartóztatásban a zirci férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat