Ma: 2022.05.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Szíven szúrta feleségét: letartóztatásban a zirci férfi
Privatkopo.info 2022. 04. 20. 8:25:00

Letartóztatását indítványozta a Veszprém Megyei Főügyészség annak az 56 éves zirci férfinak, aki 2022. április 16-án, délután, konyhakéssel szíven szúrta feleségét.A megalapozott gyanú szerint a mozgássérült elkövető feleségével, közös gyermekükkel és annak férjével élt együtt, azonban mintegy két éve megromlott a kapcsolata a házastársával és rendszeressé váltak közöttük a szóváltások.

A házaspár 2022. április 16-án, délután is veszekedett, amikor a férfi egy 18,5 cm-es pengehosszúságú késsel az asszony irányába szúrt.

A szúrás a sértett szívét érte, aki ennek következtében a helyszínen elhunyt, és a mentőszolgálat munkatársai már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Az ügyészség a büntetett előéletű férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta, amelynek a bíróság a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt helyt adott, és a kényszerintézkedést egy hónapra elrendelte.

A végzés ellen a gyanúsított és védője is fellebbezett, így az nem végleges.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Megkéselte, majd elásta az udvaron édesanyját egy csorvási férfi
J. Zoltán csak szórakozásból „árnyékolgatott”, mégis eltört az apja arc- és orrcsontja - valahogy néha megesik vele hasonló
Nem engedték be a vendéglátóhelyre - visszatért és megtorolta
Kétszer is életveszélyesen bántalmazott egy 54 éves férfit
Szíven szúrta feleségét: letartóztatásban a zirci férfi
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat