Ma: 2024.02.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Sorozatban zsarolta alkalmi szexpartnerét a 17 éves cigánylány
Privátkopó 2023. 11. 18. 13:19:00

Elképesztő mezőkövesdi zsarolássorozat végére került pont azzal, hogy a bíróság elrendelte egy lopásokkal is gyanúsított fiatal letartóztatását. A 17 éves helybeli lány nem volt ismeretlen a zsaruk előtt.Zsarolás bűntett, annak kísérlete, lopás, zseblopás. Mindezt május és október között hozta össze egy büntetett előéletű fiatalkorú, méghozzá 18 esetben. A történet idei fejezete februárban kezdődött, amikor a lány előre megfontolt szándékkal ácsorgott mezőkövesdi sörözők közelében.

Arra járó férfiaknak ajánlott szexuális szolgáltatást, de nem mindenkit szólított le, egy bizonyos típusra utazott, és így hozta össze a sors egy férfival, aki március végéig háromszor tartott igényt a felkínált lehetőségre. Ezért fizetett is a lánynak, aki május 10-én azzal kereste fel az otthonában, hogy rendezze 2 ezer forintos tartozását is, ellenkező esetben elmondja a feleségének, hogy együtt voltak. Három héttel később már az állítólag 10 ezer forintos tartozását fizettette meg a férfival, és ezen a napon, május 30-án este megint megjelent nála, és újabb 10 ezer forintot követelt. Ezúttal a feleség tájékoztatása mellett a rendőrségi feljelentést is kilátásba helyezte, kijelentve, hogy még csak 13 éves. A fenyegetés hatására a férfi ismét átadta neki a követelt összeget, de csak két napig volt nyugta, mert a lány megint megkereste, és megfenyegette. Ezúttal már 15 ezer forintot követelt és kapott tőle, illetve összesen 30 ezret, mert aznap este megint elment a férfi lakására, ahonnan újabb 15 ezerrel távozott. Két órával később, este 10-kor újfent megjelent egykori kuncsaftja lakcímén, de akkor már a feleségével akart beszélni, 5 ezer forintot követelt, de nem kapta meg. A férfinak elege lett, és inkább elmondta nejének, mi történt közte és a magát 13 évesnek mondó lány között. Ezután a feleség felvette a kapcsolatot a fiatallal, aki — miután találkoztak — azt állította a nőnek, hogy a férje 10 ezer forinttal tartozik neki. A feleség fizetett, de másnap délután ő is megelégelte mindezt, amikor a lány ismét megjelent náluk, és pénzt követelt. Ő tett feljelentést a rendőrségen, és a nyomozó kollegák már a személyleírásból tudták, ki az elkövető.

Ekkor már több bolti és zseblopásért is eljárás indult a lánnyal szemben, aki a zsarolások miatti nyomozás ellenére sem zavartatta magát, és folytatta a törvényekre és a biztonsági kamerákra fittyet hányó tevékenységét. Június 14-én négy csomag bonbonnal a kezében rohant ki egy mezőkövesdi üzletből, július 3-án 10 ezer forintot csent ki egy férfi pólózsebéből, három nappal később pedig mobiltelefont vett ki egy másik férfi nadrágzsebéből, akivel szintén nyilvános helyen beszélgetett, és meg is ölelte. Eközben nyúlt a zsebébe. Július 26-án délelőtt egy élelmiszerboltban 15 tábla csokoládét tett a felsője alá, augusztus 8-án felkapta és magával vitte egy nő földre tett nejlonszatyrát, amelyben két csomag csipsz volt, október 4-én délután pedig lopás közben érték tetten, amint ruhaneműket rejtett el egy üzletben, a felszólítást követően pedig elmenekült. Ehhez jön, hogy június és október között háromszor is ruhát lopott egy bababoltból. A tolvajlások és a zsarolások összértéke nem éri el a 200 ezer forintot, és kihallgatásai során a lány mindig elmondta, tettét megbánta, de a sorozatot a bíróság is megelégelte.

A nyomozók folyamatosan egyeztettek az ügyészséggel, és a kilencedik bűncselekmény nyomozásának lezárásakor már  kezdeményezték az elkövető letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt.

További friss információk
Baltával támadt nevelőapjára
Késsel támadt a mentőápolóra
Segítséget akart szerezni családtagjai megöléséhez
Terrorcselekménnyel fenyegetett, fiatal nőt ejtett túszul
Pszichiátriai betegeket bántalmazott
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat