Ma: 2022.01.19.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Ásványvizet küldött videokártya helyett
Privatkopo.info 2021. 12. 21. 8:49:00

A bonyhádi rendőrök befejezték annak a két ügyből álló esetnek a vizsgálatát, amelyet egy 40 éves tatabányai férfival szemben folytattak csalás vétsége miatt.2021. február 9-én egy kakasdi férfi tett feljelentést, mert néhány nappal korábban - egy közösségi portálon - megrendelt egy videokártyát, annak árát és a szállítás költségét el is utalta az eladó által megadott számlaszámra, de a csomagban csak egy fél literes ásványvizet kapott.

Az adatgyűjtés során egy másik sértettet is felkutattak a nyomozók, aki szintén a fenti hirdetés alapján utalt pénzt azonos számlaszámra, egy ismeretlen férfi részére. Vele úgy egyezett meg telefonon az eladó, hogy a fele pénzt kéri előre. A második sértett csomagjában szintén csak egy fél literes ásványvíz érkezett videokártya helyett.

A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 40 éves tatabányai férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki csalás vétség miatt.  Az elkövető tagadta, hogy elkövette volna a bűncselekményt.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a bonyhádi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Költségvetési csalás miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Szakoly volt polgármesterét
Súlyosabb büntetésért fellebbezett a főügyészség „Bróker Marcsi” ügyében
A Trimedio Csoport vezetői ukrán, szerb és magyar nincstelenek nevére íratták eladósodott cégeiket - a NAV költségvetési csalás, a BRFK közokirat-hamisítás gyanújával nyomoz
820 millió forintos költségvetési csalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
Ásványvizet küldött videokártya helyett
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat