Ma: 2022.05.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Ásványvizet küldött videokártya helyett
Privatkopo.info 2021. 12. 21. 8:49:00

A bonyhádi rendőrök befejezték annak a két ügyből álló esetnek a vizsgálatát, amelyet egy 40 éves tatabányai férfival szemben folytattak csalás vétsége miatt.2021. február 9-én egy kakasdi férfi tett feljelentést, mert néhány nappal korábban - egy közösségi portálon - megrendelt egy videokártyát, annak árát és a szállítás költségét el is utalta az eladó által megadott számlaszámra, de a csomagban csak egy fél literes ásványvizet kapott.

Az adatgyűjtés során egy másik sértettet is felkutattak a nyomozók, aki szintén a fenti hirdetés alapján utalt pénzt azonos számlaszámra, egy ismeretlen férfi részére. Vele úgy egyezett meg telefonon az eladó, hogy a fele pénzt kéri előre. A második sértett csomagjában szintén csak egy fél literes ásványvíz érkezett videokártya helyett.

A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 40 éves tatabányai férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki csalás vétség miatt.  Az elkövető tagadta, hogy elkövette volna a bűncselekményt.

Az eset körülményeinek vizsgálatát a bonyhádi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Közel félmilliárddal károsította meg ügyfeleit egy csaló férfi - ilyen az „olajos szakma”
A nyomozók hazahozták az unokázós „keresztanyut”
„Társkeresés”: százezrekkel húzott le egy 81 éves bácsit egy 40 éves nő
Milliókat kértek a vállalkozótól az állítólagos adóügye befolyásolására hivatkozással
200 ezer forintért cserébe állított ki hamis orvosi igazolásokat elítélteknek egy budapesti doktornő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat