Ma: 2024.02.25. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
A pénzt elkérte, de az árut nem küldte - internetes csalót kapcsoltak le a balatonalmádi nyomozók
Privátkopó 2023. 02. 16. 5:51:00

Nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Balatonalmádi Rendőrkapitányság egy 24 éves Pest vármegyei kistelepülésen élő férfival szemben.Az eljárás adatai alapján a férfi 2023 januárjában egy használt termékek árusítására szakosodott honlapon jakuzzit és mezőgazdasági gépet hirdetett eladásra.

A sértettek jelentkeztek a hirdetésre és az elkövető által megadott bankszámlára át is utalták a megvásárolni kívánt termék árát. A tettes azonban sem az árut nem küldte meg, sem az értük kifizetett összegeket nem szolgáltatta nekik vissza.

Az adatgyűjtés eredményeként a balatonalmádi nyomozók azonosították az elkövetőt, majd a 24 éves férfit 2023. február 14-én, a déli órákban, Budapesten elfogták. Ezután előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók őrizetbe vették és gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök az elkövető lakásában tartott kutatás alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez használt eszközöket lefoglalták.

További friss információk
Büntetés-végrehajtási dolgozók mobiltelefonokat csempésztek a fogvatartottaknak
Letartóztatási indítvány Iványi Gábor egyházának gazdasági vezetője ellen
Bilincsben az internetes csalásokra szakosodott bűnszervezet pénzmosói
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat