Ma: 2024.02.13. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bilincsben vitték el a rendőrök a nyíregyházi kórház volt főorvosát
Privátkopó 2024. 01. 24. 8:09:00

Vesztegetés gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök január 15-én a nyíregyházi kórház volt főorvosát és egy gyógyszerforgalmazó társaság orvoslátogatóját. A nyomozás szerint a korábbi osztályvezető kenőpénzért írhatott fel gyógyszereket a betegeinek.Üzletszerűen elkövetett vesztegetés elfogadása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a nyíregyházi kórház egyik korábbi osztályvezető főorvosa és egy gyógyszerforgalmazó társaság orvoslátogatója ellen.

Az 54 éves főorvos a nyíregyházi kórházban munkaviszonya alatt fogadott el pénzt egy bizonyos gyógyszer felírásáért cserébe a 42 éves orvoslátogatótól.

Az orvos dobozonként kapott juttatást, így több millió forint bevételhez jutott.

Rendszeresen írta fel receptre az orvoslátogató által képviselt készítményeket, emellett a kórházban kezelt daganatos betegeknek is rendszeresen ajánlotta ezeket.

A főorvost és az orvoslátogatót január 15-én a rendőr-főkapitányságra vitték, majd gyanúsítottként hallgatták ki őket. A rendőrök kutatásokat tartottak, és lefoglalták a bűncselekmények elkövetéséhez kapcsolódó iratokat és elektronikus adatokat.

A gyanúsítottak szabadlábon védekezhetnek. A nyomozásban valószínűleg a gyanúsítottak száma is nő.

További friss információk
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
3,2 milliárd forintot mostak tisztára
Vádemelés a korrupció útján szerzett pályázati támogatások ügyében
Katonatiszt, olajmérnök, hajóskapitány, zenész… - bűnügyi őrizetben a „romantikus csalással” gyanúsított 40 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat