Ma: 2022.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Egy bocskoros román megerőszakolt egy hazafelé tartó nőt Budapesten
Privatkopo.info 2021. 12. 18. 6:25:00

Egy 32 éves román állampolgárságú „férfi” megtámadott egy hazafelé sétáló nőt Budapest XII. kerületében, és a sérelmére szexuális erőszakot követett el. Az ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a moslékkal szemben.A vádirat szerint a vádlott 2021. június 18-án, az éjszakai órákban, a Budapest XII. kerület, Krisztina körút és Csaba utca sarkán megszólította a hazafelé sétáló sértettet, és beszélgetést kezdeményezett vele.

A nő eleinte válaszolt a kérdéseire, aztán egyre kellemetlenebbnek találta a beszélgetést, ezért megpróbálta elküldeni a férfit, illetve megpróbált gyorsabb tempóban eltávolodni tőle, a vádlott azonban továbbra is kísérte, követte őt. Amikor a sértett egy lépcsősorhoz ért, még gyorsabb tempóban kezdett menni, hogy maga mögött hagyja a vádlottat. A férfi a lépcsőnél azonban rátámadt a sértettre, derekát megragadva a földre rántotta, leszorította és fojtogatni kezdte, majd a sérelmére szexuális erőszakot követett el. A sértett folyamatosan ellenállt, kiabált, ami megzavarta a vádlottat, ezért abbahagyta a nő bántalmazását és elhagyta a helyszínt.

A sértettnek a bántalmazás során az egyik ujja eltört. Az elkövetőt a rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták.

A Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő 32 éves férfival szemben szexuális erőszak, valamint súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot a bíróságra, és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta. 

További friss információk
Költségvetési csalás miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Szakoly volt polgármesterét
Súlyosabb büntetésért fellebbezett a főügyészség „Bróker Marcsi” ügyében
A Trimedio Csoport vezetői ukrán, szerb és magyar nincstelenek nevére íratták eladósodott cégeiket - a NAV költségvetési csalás, a BRFK közokirat-hamisítás gyanújával nyomoz
820 millió forintos költségvetési csalással gyanúsított bűnszervezet tagjait tartóztatták le
Ásványvizet küldött videokártya helyett
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat