Ma: 2021.11.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Családi rendezvényen szúrta meg élettársát egy nő
Privatkopo.info 2021. 11. 09. 8:53:00

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki ittasan, egy konyhakéssel mellkason szúrta az élettársát.A pár 2018 óta él élettársi kapcsolatban, Hajdúböszörményben, hosszabb ideje kölcsönösen féltékenyek egymásra, ezért - és anyagi gondjaik miatt is - rendszeresek közöttük a veszekedések.

2020. június 6-án a sértett családjában, Hajdúböszörményben keresztelőt tartottak. A rendezvényen jelen volt a nő is, azonban a párja későn, az esti órákban érkezett meg. Az este folyamán mindketten fogyasztottak alkoholt, ezért vita és veszekedés alakult ki közöttük. A vita hevében a nő megpofozta a férfit, majd később egy partvisnyéllel megütötte a hátát, úgy, hogy a nyél eltört. Az asszony dühe fokozódott, ezért az asztalról felvett konyhakéssel rátámadt a sértettre, dulakodtak, mindketten a földre estek, majd a nő megszúrta a férfi mellkasát.

Figyelemmel a sérült testtájékra, az elkövetés eszközére és módjára, fennállt a reális lehetősége életveszélyt okozó sérülés kialakulásának.

Az ügyben a nyomozást a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság folytatta le.

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a szabadlábon védekező nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Debreceni Törvényszéken.

A főügyészség a vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta, továbbá mértékes indítványt is előterjesztett arra az esetre, ha az elkövető a törvényszék előkészítő ülésén a terhére rótt bűncselekmény elkövetését a vádiratban foglaltak szerint beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

További friss információk
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
Zöldséges bűnbandára csaptak le a NAV pénzügyi nyomozói
Negyedórán belül kattant a bilincs az „unokázós” csalók csuklóján
Több mint egymillió forintos kárt okozott a társasjátékos csaló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat