Ma: 2023.02.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Csalássorozat fiatalkorú elkövetőjét vették bűnügyi őrizetbe
Privátkopó 2023. 02. 08. 7:42:00

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai 2023. február 6-án őrizetbe vettek egy bőcsi lakost, aki a gyanú szerint 2021 tavaszától kezdődően legalább huszonegy embert károsított meg.A férfi különböző internetes oldalakon gyermekkönyveket, játékkonzolokat hirdetett eladásra. A reménybeli vevők a vételárat előre átutalták, ám ezt követően a kifizetett termékeket soha nem kapták meg, a hirdető pedig elérhetetlenné vált. Kiderült, hogy a bűncselekmények elkövetője a csalások időpontjában még nem töltötte be a 18. életévét.

A fiúnak gyaníthatóan volt egy bűntársa is, aki néhány csalás elkövetésében részt vett. A szintén 18 éves fiatalt kihallgatták, ő jelenleg szabadlábon védekezik.

A bőcsi gyanúsított kihallgatása során elismerte, hogy megkárosították az embereket. Azt mondta, hogy könnyű pénzkereseti lehetőségnek tűnt ez a csalási forma.

További friss információk
Három orvost és két cégvezetőt tartóztattak le a gyógyászati segédeszközöket érintő bűnügyekben
Több mint 30 millió forintot csalt ki egy nő daganatos megbetegedésére hivatkozással
Magyar szálai is vannak a hatalmas méretű pénzmosásnak
700 milliós költségvetési csalás Pécsett
A pénzt elkérte, de az árut nem küldte - internetes csalót kapcsoltak le a balatonalmádi nyomozók
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat