Ma: 2023.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Csavarkulccsal ütött
Privátkopó 2023. 01. 24. 6:37:00

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság garázdaság miatt indított büntetőeljárást a 23 éves veszprémi férfival szemben.Állampolgári bejelentés érkezett 2023. január 21-én, este a rendőrségre arról, hogy az egyik balatonfüredi utcában egy szóváltás verekedéssé fajult. Az eljárás adatai alapján egy társaság házibuliból érkezett autóval a balatonfüredi címre, ahol az utcán összeszólalkoztak helyi lakosokkal, majd dulakodás alakult ki közöttük. Ennek során a 23 éves veszprémi elkövető egy csavarkulccsal fejen ütött egy 29 éves férfit.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a bántalmazót, majd előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

További friss információk
Schadl akár 60 országgyűlési képviselőt is feldobott volna
Illegális cigarettagyárat üzemeltettek egy debreceni raktárban
Több szintű számlázási láncolat segítségével nem fizettek áfát - vagyonvédelmi és takarítási feladatok elvégzéséről állítottak ki fiktív bizonylatokat
Befejezte a nyomozást a NAV az utóbbi évek egyik legnagyobb magyarországi számlagyára ügyében
Saját zsebre dolgozott a szerencsejáték-függő munkafelvevő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat