Ma: 2024.06.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Romantikus pillanatok előzték meg a miskolci gyilkosságot: gesztikulálva megbeszélték, hogy közösülni fognak
Privátkopó 2024. 05. 08. 6:09:00

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a 26 éves cseh férfit, aki közösült egy 48 éves magyar nővel a miskolci Tiszai pályaudvarnál lévő bokros területen, utána pedig elvágta a nő nyakát. Az elkövető gyanúsítotti kihallgatásán azt állította, hogy az aktus után dührohamot kapott, elsötétült előtte minden.A nő és a bűncselekménnyel gyanúsított cseh férfi pénteken, este együtt jelentek meg a miskolci Tiszai pályaudvaron, majd kézen fogva sétáltak a peronon. Később együtt mentek be az állomáson lévő  mosdóba is, majd innen elmentek egy üzemi területen lévő bokros részre. Itt a magyar nő levetkőzött, majd állva közösült a cseh férfival, aki ezt követően végzett vele.

A Borsod Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy a cseh férfi beismerte a bűnösségét a kihallgatása során, és „filmszakadásra” hivatkozott.

„Azt mondta a gyanúsítotti kihallgatása során, hogy a pályaudvar környékén tartózkodott, sört ivott és megismerkedett a nővel. Mivel nyelvi nehézségeik voltak, ezért gesztikulálva megbeszélték egymással, hogy szexelni fognak. Állítása szerint az aktus után dührohamot kapott, és elkezdte fojtogatni a nőt. Ezután elsötétült előtte minden, majd arra eszmélt, hogy a földön fekszik és mindkét keze véres. Ekkor tudatosult benne, hogy megölte a nőt, aki mellette fekszik a földön” - magyarázta a helyettes szóvivő, hozzátéve, hogy az emberölést követően a gyanúsított felszállt a vonatra, és Füzesabonyban fogták el.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és szökés, elrejtőzés, bizonyítás megnehezítésének, valamint bűnismétlésnek a veszélye miatt elrendelte a cseh férfi letartóztatását.

További friss információk
Meghökkentő biztosítási csalások - ezért nem éri meg trükközni!
Egymillió forinttal akarta megvesztegetni a rendőröket a román garázda - letartóztatták
Közös nemzetközi akcióban számolták fel a rendőrök az online csalásokra szakosodott bűnszervezetet
Közel 20 millió forintot csaltak ki internetes társkeresőn
400 millió forinttal csapolták meg a társaságot egy mezőgazdasági gépgyártó cég vezetői
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat