Ma: 2024.07.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Csoportos verekedés Oroszlányban
Privátkopó 2023. 09. 12. 6:37:00

Garázdaság bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt négy férfival szemben, akik Oroszlány belvárosában verekedtek össze.A vádirat szerint 2022. május 1-jén, Oroszlányban, két ittas férfi összetalálkozott három másik férfival. A két ittas férfi szidta, fenyegette a három férfit, akik szóváltás közben megpróbáltak onnan elmenni. Az ittas férfiak azonban utánuk mentek, szidalmazták őket, eléjük álltak verekedési szándékkal. Ezt látták az ittas férfiak nő hozzátartozói, akik a két férfit ellökték, tolták onnan. Az egyik ittas férfi a három férfi egyikét meglökte, aki viszont kétszer arcon próbálta ütni támadóját. A másik ittas férfi is megütötte az előbb meglökött férfit, aki viszont az őt megütő férfit a földre szorította. Három másik férfi a két dulakodó férfit próbálta szétválasztani.

Ezután a két ittas férfi, valamint a meglökött és megütött férfi verekedett egymással, őket a két nő és járókelők próbálták szétválasztani. Ennek során az egyik elkövető az egyik ittas férfit, akit egy járókelő éppen lefogott, ököllel kalapácsütés szerű mozdulattal fejen ütötte, amitől a megütött férfi elveszítette az eszméletét és a földre esett.

A Tatabányai Járási Ügyészség a csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt benyújtott vádiratban a négy elkövetővel szemben közérdekű munka büntetésre tett indítványt.

További friss információk
Csalás és pénzmosás: strómanok rendőrkézen
Szemetesben landolt a mosott pénz
Így néz ki Magyarországon egy - papíron - 20 millió forintért felújított sportpálya
6,5 millió forintot húzott le a szerelemre vágyó nőtől a hamis profillal vadászó szélhámos
Munkáltatójától sikkasztott a hitelközvetítő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat