Ma: 2023.05.22.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Több mint 30 millió forintot csalt ki egy nő daganatos megbetegedésére hivatkozással
Privátkopó 2023. 02. 20. 11:00:00

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy nővel szemben, aki azt állítva, hogy halálos beteg, összesen 30 500 000 forintot csalt ki a vele érzelmi kapcsolatban lévő férfitól.A vádirat szerint a jelenleg 47 éves, győri illetőségű nő 2012. évben ismerkedett meg a férfival, párkapcsolat alakult ki közöttük. A férfi már ismeretségük kezdetén megosztotta a nővel, hogy korábban daganatos megbetegedésben szenvedett, de szerencsésen meggyógyult. A nő ezen információhoz kapcsolódva valótlanul azt állította a férfinak, hogy maga is daganatos megbetegedésben szenved.

2013. és 2022. között a nő a betegségére hivatkozással, különböző gyógyszerekre és kezelésekre összesen 30 500 000 forintot csalt ki a férfitól, akivel párkapcsolatuk már 2016-ban megszakadt, de barátság maradt közöttük. A férfi a munkája miatt 2017. évben külföldre költözött, a kapcsolatot telefonon keresztül tartották.

A nő az összegeket kölcsön jogcímen kérte és valótlanul azt állította, hogy örökségéből, illetőleg testvérével közös spanyolországi nyaralójának nyereségéből fogja azt visszafizetni.

Állításaival ellentétben a nő egészséges, onkológiai kezelésben nem részesült, emellett az általa állított anyagi forrásokkal sosem rendelkezett.

Az ügyészség a nővel szemben jelentős kárt okozó, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat. A bűncselekmény büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.

Az ügyben a nyomozati munkát a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendőrei végezték el, az érdemi döntést pedig várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni.

További friss információk
Nagyértékű órát csalt ki
35 euróval akarta megvesztegetni a rendőrt az ukrán szabályszegő
Közel 2 millió forinttal húzta le a naiv nőt a „társkereső” férfi
Kenőpénzért nyelvvizsga: százhúsz embert ítéltek el
Beismerés: felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték azt a hat végrehajtót, akik fizettek Schadl Györgynek a pozíciójukért
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat