Ma: 2024.02.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Robbantással fenyegetőzött - hiába beszélt eltorzított hangon, az őrsparancsnok felismerte
Privátkopó 2023. 01. 21. 10:18:00

Eltorzított hangon telefonált a segélyhívóra 2023. január 18-án, 12 óra 19 perckor egy férfi, hogy közölje: Dány, Akácfa utcában bombát helyezett el, ha azt 3 órán belül nem hatástalanítják, robbanni fog.Az akkor még ismeretlen konkrét helyet, házszámot nem mondott, így a rendőrök az egész utcát kiürítették, és a Készenléti Rendőrség bombakutató szolgálati kutyájával kiegészülve fésülték át a területet. Robbantásra alkalmas eszközt sehol sem találtak, közel 200 embernek azonban ideiglenesen el kellett hagynia lakó-, és tartózkodási helyét.

Mindeközben az adat- és információgyűjtés folyamatos volt, telefonfülkét szemléztek, kamerafelvételeket és a bejelentés szövegét elemezték a zsaruk. Az isaszegi őrsparancsnoknak feltűnt, bár a férfi torzított hangon tette bejelentését, választékos, lassú beszédéből mintha rémlett volna, korábban már intézkedett vele szemben.

A gyors és alapos csapatmunka, nem utolsó sorban az isaszegi őrsparancsok kiváló füle meghozta a várt eredményt, nem egész két óra alatt azonosították a feltételezett elkövetőt - azonnal indultak érte.

A 29 éves K. Gábort a köznyugalmat súlyosan megzavaró közveszéllyel fenyegetés bűntettének gyanúja miatt hallgatták ki, és őrizetbe vették. Első körben tagadott, de az elé tárt bizonyítékok alapján belátta, hogy  mindhiába, megtört és beismerte, bejelentése valótlan volt.

Vele szemben a büntetőeljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság folytatja.

További friss információk
Bilincsben az internetes csalásokra szakosodott bűnszervezet pénzmosói
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
3,2 milliárd forintot mostak tisztára
Vádemelés a korrupció útján szerzett pályázati támogatások ügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat