Ma: 2024.05.10.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Féltékenységből verte, megalázta feleségét
Privátkopó 2024. 03. 26. 10:41:00

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt. A férj ittas állapotban rendszeresen agresszív hangnemben, az emberi méltóságot súlyosan sértő kijelentésekkel megalázta feleségét, féltékenysége miatt többször megverte.A vádirat szerint a házaspár egy borsodi kisvárosban lakott. 2021 végétől 2023 november végéig a rendszeresen italozó vádlott a lakásukban, agresszív hangnemben, az emberi méltóságot súlyosan sértő kijelentésekkel megalázta feleségét. Ha az asszony azonnal nem teljesítette az olyan felszólításait, hogy adjon neki cigarettát, valamint ha nem volt megelégedve a főzött étellel, akkor azért, hogy a felesége tudja, mi a dolga, többször arcon ütötte.

2023. augusztus végén a nő a vádlott tudomása nélkül beengedte a lakásukba a férje erősen ittas férfi rokonát. Emiatt a vádlott féltékennyé vált, rokonát elzavarta, feleségét pedig többször megütötte, megrúgta.

2023. november végén az elkövető a feleségével közös italozás után aludni tért, de a nő éjfél után felébredt, a konyhába ment enni. Úgy hallotta, mintha valaki az utcáról bekiabált volna hozzájuk, a kapuhoz indult, de az ablakból kinézve senkit nem látott. A vádlott felébredve nem találta a feleségét, féltékenységből átnézte a lakást, hogy nincs-e ott esetleg egy férfi. Senkit nem talált, ennek ellenére felelősségre vonta a nőt, rángatta, ököllel ütlegelte, majd egy fél méteres fanyéllel tovább bántalmazta. Az asszony segítségért kiabált, kimenekült a házból és a szomszédoktól értesítette a rendőrséget.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével - büntetővégzésben - felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

További friss információk
Sikkasztott egy postavezető
Majálison fogták el az internetes csalót
Romantikus csalás: egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát
200 ezer eurót akartak megszerezni ,,pénzkicserélős” csalással
Több mint ötmillió forintot csaltak ki gyanútlan magyaroktól az ukrán bűnözők
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat