Ma: 2021.11.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Ilyen egy jóféle gázpisztolyos bulika Budapest belvárosában
Privatkopo.info 2021. 11. 07. 5:44:00
A fővárosi bulinegyed egyik szórakozóhelyének lépcsőházában tört ki verekedés 2021. október 30-án, hajnalban. Egy férfi súlyosan megsérült. A verekedésben egy gáz- és riasztófegyvert is többször elsütöttek. Továbbra is nagy a rend az országban. Budapesten különösen.A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

A feltételezett elkövetőket azonosították, közülük két férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály segítségével három napon belül elfogtak. Legfiatalabb társuk ellen körözést adtak ki, a férfi november 4-én feladta magát.

A 41 éves Sz. Andrást, a 26 éves R. Bencét és a 22 éves L. Norbertet kihallgatásukat követően a BRFK VII. Kerületi Rendőrkapitányságán őrizetbe vették.
Hihetetlen szerencse, hogy - Pintér Sándor belügyminiszter 11 évvel ezelőtt tett ígéretének megfelelően - nagy a rend az országban. Már-már az eget verdesi.

További friss információk
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
Zöldséges bűnbandára csaptak le a NAV pénzügyi nyomozói
Negyedórán belül kattant a bilincs az „unokázós” csalók csuklóján
Több mint egymillió forintos kárt okozott a társasjátékos csaló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat