Ma: 2023.12.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Koponyatörés a házibuliban
Privátkopó 2023. 01. 23. 13:33:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy 21 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt, aki egy házibuliban szórakozott, ahol az italozás közben a sértett férfi szóváltást kezdeményezett, hazaküldték, azonban a ház udvarán is tovább veszekedett, emiatt a vádlott egy építőanyag darabbal fejbe dobta.A vádirat szerint a vádlott 2022 januárjában egy edelényi családi ingatlanban - házibuliban - szórakozott, a társaság valamennyi tagja szeszes italt fogyasztott.

A leittasodott sértett férfi szóváltásba keveredett a házigazdákkal, ezért hazaküldték. Kiment a házból, azonban az udvaron lévőkkel továbbá folytatta a vitatkozást, a testvére próbálta hazavinni. A hangoskodásra a vádlott is kiment a lakásból, az udvaron lévő építési törmelékek közül felvett egy nagyobb méretű „blokk” darabot, és azt a sértetthez dobta.

Az építőanyag a férfi fejét találta el, amelynek következtében 8 napon túl gyógyuló, a koponyaüreg megnyílásával járó közvetetten életveszélyes törés sérülést szenvedett.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

További friss információk
Visontai otthonában fogták el a 24 éves internetes csalót - mintegy 1000 embert csapott be
Amerikai katonának adta ki magát, valójában közönséges szélhámos volt
Online csalás: közel ötszáz embert károsított meg egy 36 éves nő
Éveken keresztül Magyarországon mosta tisztára a kolumbiai drogmaffia pénzét egy vietnámi férfi és tizenkilenc magyar segítője
Megszületett az ítélet a több mint tíz éve húzódó fogadási csalások ügyében - irány a fegyház
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat