Ma: 2022.05.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára egy rendesen piálgató fiatalember
Privatkopo.info 2022. 01. 18. 11:06:00

A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt. A férfi egy borsodi kistelepülésen - egész napos alkoholfogyasztás után - vitába keveredett a szomszédjával, és egy húsvágó bárddal támadt rá.A vádirat szerint a vádlott 2021. június hónap második felében, egy borsodi kistelepülésen lévő lakóhelyén egész nap szeszes italt fogyasztott, és eközben az udvaráról átkiabálva, folyamatosan a szomszédjait szidalmazta és fenyegette. Az utca túloldalán lakó férfi az éjszakai órákban - ezt megelégelve - szólt, hogy fejezze be a kiabálást. Az elkövető erre bement a házába, majd onnan egy húsvágó bárddal tért vissza, és azt azonnal az utcán lévő szomszédja irányába dobta, a konyhai eszköz a kerítés kiskapujába csapódott. 

A vádlott újra magához vette a bárdot, a sértetthez ment és többször felé ütött, a szomszéd azonban védekezett, elütötte a bárdot, a vádlottat pedig ököllel arcon ütötte. A földre került férfi továbbra sem hagyott fel a támadással, ülő helyzetben a sértett térde irányába csapott, aki hátraugrott, majd kirúgta a vádlott kezéből a bárdot, és a testén is megrúgta.

A vádlottat még ez sem tartotta vissza, a helyszínre érkező hozzátartozói vetettek véget cselekményének.

A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belüli gyógytartamú, zúzódásos sérülést szenvedett el, de nem kívánt magánindítványt előterjeszteni.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, a korábbi felfüggesztett szabadságvesztése végrehajtásának egyidejű elrendelésével.

További friss információk
Közel félmilliárddal károsította meg ügyfeleit egy csaló férfi - ilyen az „olajos szakma”
A nyomozók hazahozták az unokázós „keresztanyut”
„Társkeresés”: százezrekkel húzott le egy 81 éves bácsit egy 40 éves nő
Milliókat kértek a vállalkozótól az állítólagos adóügye befolyásolására hivatkozással
200 ezer forintért cserébe állított ki hamis orvosi igazolásokat elítélteknek egy budapesti doktornő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat