Ma: 2021.11.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Semmi meglepő: idős férfit raboltak ki a „navajonkik”
Privatkopo.info 2021. 11. 16. 10:30:00

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai rövid időn belül elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit és nőt.Salgótarjánban, egy presszóba ment be segítséget kérni az idős salgótarjáni férfi, azzal, hogy őt 2021. november 16-án, a hajnali órákban, a Salgótarján-Zagyvapálfalvai vasútállomás közelében lévő bekötőúton egy férfi megtámadta, fellökte és miután elesett, megrugdosta. A sértett a bántalmazás során megsérült. A földön fekvő idős férfi kezéből az elkövető a táskát a benne lévő értékekkel együtt elvette, majd a helyszínről távozott.

Az elkövetőről a sértett pontos személyleírással szolgált, valamint elmondta, hogy a bűncselekmény elkövetésekor a férfivel egy nő is volt.

A gyors adatgyűjtésnek köszönhetően a rendőrök rövid időn belül, nem messze az elkövetés helyétől elfogták azt a férfit és nőt, akire az idős sértett személyleírása ráillett, náluk az értékeket megtalálták.

Velük szemben a Salgótarjáni Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetése miatt indít eljárást.

További friss információk
Vádemelés adóhatósági és bankfelügyeleti „segítség” hamis ígérete miatt
Éveken keresztül kereskedtek hamis szerződésekkel, és adót sem fizettek
Társkereső oldalakon szedte áldozatait a házaspár
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat