Ma: 2024.02.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Rendőrkézen a jászapáti drogdíler
Privátkopó 2023. 11. 25. 5:35:00

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek egy jászapáti férfit, aki az elmúlt hónapokban helyi felnőtteknek és fiatalkorúaknak új pszichoaktív anyagot árult.Egy jászapáti lakost állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányság munkatársai a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság TISZA MEKTO bevetési egységének közreműködésével 2023. november 23-án, reggel. A megalapozott gyanú szerint a 30 éves férfi június óta napi rendszerességgel, 1000 Ft/pakk áron árusított otthonában felnőtt és fiatalkorú lakosoknak új pszichoaktív anyagot.

A rendőrök a férfinél tartott kutatás során mérleget, csomagolóanyagot és két kiporciózott, alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér port találtak és foglaltak le. A por az előzetes szakvélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül. Vagyonvisszaszerzési tevékenység keretében készpénzt foglaltak le a nyomozók.

A jászsági rendőrök a gyanúsítottként kihallgatott férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 18. életévét be nem töltött személynek új pszichoaktív anyag kínálásával, átadásával elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást.

További friss információk
Büntetés-végrehajtási dolgozók mobiltelefonokat csempésztek a fogvatartottaknak
Letartóztatási indítvány Iványi Gábor egyházának gazdasági vezetője ellen
Bilincsben az internetes csalásokra szakosodott bűnszervezet pénzmosói
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat