Ma: 2022.05.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bántalmazta volt élettársát, megrongálta az értékeit - őrizetbe vették
Privatkopo.info 2022. 05. 28. 5:11:00

Elfogták azt a kecskeméti férfit a rendőrök, aki közel fél tucat bűncselekményt követett el korábbi kedvese sérelmére.A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vettek egy 26 éves helybélit csütörtökön, délután magánlaksértés, kényszerítés, rongálás, kifosztás és testi sértés miatt.

A férfi a gyanú szerint megjelent volt élettársa lakásánál május 21-én hajnal 3-kor, és dörömbölni kezdett az ajtaján, majd - mivel az asszony nem engedte be - berúgta azt. Ezután elvette a nő telefonját, és arra kényszerítette, hogy feloldja a készülékét, mivel ellenőrizni akarta az asszony magánéletét, végül féltékenységében összetörte, és zsebre vágta a telefont.

Az agresszív férfinak ez sem volt elég: fogott egy konyhakést, szétvágta vele a nő cipőit, majd belevágta azt az ágy karfájába. Elmondása szerint ezt azért tette, hogy többet ne tudjon bennük szórakozni menni a nő.

Ezután az asszony sminkes készletének esett neki, és azokat is széttörte. Az eset közben többször megütötte az asszonyt, és a pénzét is elvette.  

A megyeszékhely rendőrei elfogták a bántalmazót a közel fél tucat bűncselekmény elkövetése miatt és kezdeményezik a letartóztatását.

További friss információk
„Adóminimalizálás”: költségvetési csalás gyanújával nyomoznak a Liszt Ferenc Repülőtérhez köthető cégek ügyében
Az áfát és a járulékokat jól védték - lecsapott a NAV az őrző-védő bűnszervezetre
Online lehetett érettségizni a csaló cégnél - eddig közel 500 becsapottat azonosított az NNI
Pénzért intézett el ügyeket a NAV egyik bűnügyi igazgatóságának osztályvezetője
Költségvetési csalás: őrző-védő cégek vezetői ellen született jogerős ítélet
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat