Ma: 2021.11.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Késsel ment „vásárolni” egy 16 éves „navajonki” Borsodban
Privatkopo.info 2021. 11. 06. 6:36:00

2021. november 4-én, kora este bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy egy mezőcsáti élelmiszerboltban egy „vevő” édességeket, szeszesitalokat tett a kosarába, majd fizetés nélkül távozott - miközben késsel fenyegette meg a pénztárost.A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság helyszínre kiérkező munkatársai - a beszerzett adatok és információk alapján - hamarosan beazonosították a lehetséges elkövetőt, és feltérképezték mozgásának valószínűsíthető irányát is.

A rendőrök útközben, egy füves árokban megtalálták az elkövetéskor használt kést, illetve azt a sapkát is, amit a rabló viselt. A felfejtett szálak végül egy mezőcsáti ingatlanhoz vezettek, amelynek udvarán ott volt a boltból elhozott kosár is.

A rendőrök elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves kesznyéteni „c-típusú” fiút, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

További friss információk
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
Zöldséges bűnbandára csaptak le a NAV pénzügyi nyomozói
Negyedórán belül kattant a bilincs az „unokázós” csalók csuklóján
Több mint egymillió forintos kárt okozott a társasjátékos csaló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat