Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kétszer raboltak a cigányok Komlón
Privátkopó 2024. 01. 29. 10:17:00

A rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy 2024. január 5-én, az esti órákban, egy komlói parkolóban ketten megfenyegettek egy idős nőt, majd kitépték a kezében lévő szatyrát, miközben a földre lökték. A szatyorban lévő értékeket, többek között egy táblagépet, valamint egy pénztárcát bankkártyával és iratokkal együtt magukkal vitték. Néhány nappal később hasonló eset történt. Egy komlói pékség előtti útszakaszon január 20-án, este ismeretlen személyek késsel fenyegetve szintén egy idős nőt szólítottak fel az értékei átadására. A sértett ennek eleget tett, és átadta az elkövetőknek a mobiltelefonját, valamint a pénztárcáját.

Az elkövetők mindkét esetben sötét ruházatot viseltek, és az arcukat is eltakarták.

A rendőrök azonosították, majd a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával január 26-án, egy komlói lakásban elfogták az elkövetéssel gyanúsítható 23 éves férfit és társát, egy 16 éves fiút. Előállításukat követően kihallgatták őket, amely során mindketten elismerték a bűncselekmények elkövetését. A párost őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

Ellenük rablás elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság.

További friss információk
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
3,2 milliárd forintot mostak tisztára
Vádemelés a korrupció útján szerzett pályázati támogatások ügyében
Katonatiszt, olajmérnök, hajóskapitány, zenész… - bűnügyi őrizetben a „romantikus csalással” gyanúsított 40 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat