Ma: 2021.12.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Kifosztás és súlyos testi sértés
Privatkopo.info 2021. 12. 17. 10:18:00

Kifosztás és súlyos testi sértés kísérlet bűntett megalapozott gyanúja miatt a Szécsényi Rendőrkapitányság folytatott eljárást egy 31 éves rimóci lakos és 14 éves társa ellen. A férfi és a fiatalkorú 2021. augusztus 1-jén éjszaka, egy rimóci italbolt előtt bántalmazták a sértettet. A felnőttkorú kétszer, ököllel, míg a társa egy alkalommal, tenyérrel ütötte meg a férfit, aki ekkor elesett.

A 31 éves gyanúsított az áldozat telefonját - hogy megakadályozza a segítségkérést - a sértett kezéből kivette és földhöz vágta, míg a 14 éves fiú a zsebeit átkutatta és a benne lévő 20 000 forintot kivette, majd a helyszínről távoztak.

A rendőrök a büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait az ügyészségnek megküldték. 

További friss információk
Fiktív védettségi igazolványokkal üzleteltek, vesztegetés gyanújával letartóztatták őket
Munkában az „unokázós” csalók: „Nagyi, segíts, mert a rendőrségen vagyok!”
Legfőbb Ügyészség: Völner Pál 83 millió, Schadl György 880 millió forint kenőpénzt kapott
Hétszázmilliós kárt okozott az államnak egy dunántúli számlagyár
Legalább három hónapig még letartóztatásban marad a végrehajtói kar elnöke - további őrizetbe vételek várhatók a korrupciós ügyben
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat