Ma: 2022.05.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
9 éves kisfiút molesztált szexuálisan egy bélféreg
Privatkopo.info 2022. 05. 26. 8:02:00

A Győri Fellebbviteli Főügyészség az ismerőse fiát hónapokon keresztül szexuálisan zaklató férfi büntetésének súlyosítását indítványozta.Az ítélet szerint a férfi és a gyermek édesanyja barátok voltak. Az anya kérésére a férfi 2018 októberétől 2019 márciusáig többször vigyázott a kisfiúra. A gyermek megkedvelte őt, mivel ajándékokat vitt neki. A férfi azonban kihasználta a fiú bizalmát és az édesanya távollétét, mert többször szexuális cselekményt végeztetett a gyerekkel. A férfi azzal fenyegette meg a kisfiút, ha nem tesz eleget kérésének, vagy elmondja valakinek a történteket, megeteti a kutyájával. A 9 éves kisgyerek ettől megrémült, meg szégyellte is magát, ezért nem mert szólni senkinek. A gyermek végül 2020 júniusában édesanyjának elmondta a vele történteket, aki a Tatai Rendőrkapitányságon feljelentést tett.

A férfi Tatáról elmenekült, 2020 decemberében fogták el.

A vádlott magatartása a kisfiú teljes személyiségfejlődésében súlyos elakadást okozott. A gyerek 2021. január 18-tól nevelőszülőknél él.

A Tatabányai Törvényszék a 2022. március 9-én kihirdetett ítéletében a férfit folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt 8 év fegyházbüntetésre és 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. Végleges hatállyal eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a férfi és védője elsődlegesen felmentésért, másodlagosan a minősítés megváltoztatásáért és enyhítésért fellebbeztek.

A Győri Fellebbviteli Főügyészség álláspontja szerint a kiszabott büntetés indokolatlanul enyhe. A kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmények gyakoriak, egyre durvább az elkövetési módjuk. A férfi cselekményének következtében a gyermek pszichésen maradandóan sérült.

Másodfokon a Győri Ítélőtábla fog dönteni.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Pénzért intézett el ügyeket a NAV egyik bűnügyi igazgatóságának osztályvezetője
Költségvetési csalás: őrző-védő cégek vezetői ellen született jogerős ítélet
Kóboráram: 12 millió forintot kért és kapott villanyszerelési munkák elvégzésére, de nem csinált semmit
Külföldi szerződést ígérve csapta be a fiatal focista szüleit - tízmilliót húzott le róluk
Minden szentnek: elsikkasztotta a megszűntetett egyház vagyonát
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat