Ma: 2023.01.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Elfogták a kunmadarasi csalót - 64 rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják a 27 éves nőt
Privátkopó 2022. 12. 15. 5:52:00

Üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 27 éves kunmadarasi nővel szemben.A csaló 2022. december 5-ét megelőző időpontban, az online piactéren egy étrend-kiegészítő terméket hirdetett meg. A vevők - több mint hatvanan - előre elutalták a pénzt, esetenként tíz-, húszezer forintot, a terméket azonban nem kapták meg, az „eladó” pedig elérhetetlenné vált.

A rendőrök sikeres adatgyűjtésének köszönhetően az elkövetőt 2022. december 7-én, Kunmadarason elfogták, majd előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók országos koordináció keretében zajló nyomozás eredményeként eddig 64 rendbeli csalás elkövetésével gyanúsítják a nőt, azonban nem kizárt, hogy a sértetti kör bővülni fog. A csaló közel egymillió forinttal károsította meg a sértetteket.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Vádemelés a műszaki vizsgaállomáson történt vesztegetési ügyben
Büntetőeljárás hatálya alatt is csaltak
Újabb csaló orvost helyezett letartóztatásba a bíróság
Több mint 20 millió forintot csalt ki áldozataitól egy huszonéves nő
Fegyházbüntetést kértek a Széchenyi Bank egykori fideszes vezetőjére és feleségére
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat