Ma: 2024.03.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Összeverte volt barátnőjét a féltékeny cigány - csak felfüggesztettet kapott
Privátkopó 2023. 11. 28. 9:18:00

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy huszonéves férfival, L. Márkóval szemben, aki tavaly novemberben, egyik este, az utcán bántalmazta volt barátnőjét a VI. kerületben, majd tovább szidalmazta, folyamatosan követte őt, míg végül a rendőrök elfogták. A bíróság a férfival szemben nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki.A vádirat szerint a vádlott 2022. november 12-én, késő este, Budapest VI. kerületében, a Kazinczy utcában, egy szóváltás során rátámadt a sértettre - volt barátnőjére -, ennek során megragadta a nőt a karjánál, majd többször ököllel megütötte, megharapta és meg is rúgta őt. A vádlott ezután is folyamatosan szidalmazta a sértettet, miközben egészen egy VII. kerületi társasházig követte, ahol a rendőrök elfogták.

Az agresszív férfinak egy korábbi bűncselekmény miatt elektronikus nyomkövető eszközt kellett viselnie, amit megrongált.

A bántalmazás következtében a sértett könnyű sérülések szenvedett, azonban a támadás módja és ereje alkalmas volt súlyosabb sérülések okozására is.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a férfit súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolta, és arra tett indítványt, hogy a bíróság vele szemben - tárgyalás mellőzésével - próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

A bíróság az ügyészi indítványnak helyt adva, büntetővégzésben, a vádlottal szemben csupán 1 év és 9 hónap börtönbüntetést szabott ki, amelynek végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggesztette.

A döntés nem jogerős.

További friss információk
Ügyvédnek adta ki magát, százmilliós kárt okozott
Büntetés-végrehajtási dolgozók mobiltelefonokat csempésztek a fogvatartottaknak
Letartóztatási indítvány Iványi Gábor egyházának gazdasági vezetője ellen
Bilincsben az internetes csalásokra szakosodott bűnszervezet pénzmosói
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat