Ma: 2024.04.04. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Más autóit adta el - feladta magát a rendőrségen
Privátkopó 2023. 01. 16. 4:12:00

Önként bement a zuglói rendőrkapitányságra a férfi, akit számos csalás miatt köröztek, mert bérelt, illetve javításra átvett autókat adott el. A gyanúsítottat a BRFK XIV. kerületi rendőrei őrizetbe vették.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 2022. december 14-én nagyobb értékre, üzletszerűen elkövetett csalás bűntett miatt adott ki elfogatóparancsot egy 32 éves fóti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az előző hónapokban összesen tizenhét olyan gépkocsit adott el, amelyek nem az ő tulajdonát képezték. Az autók egy részét bérelte, néhányat pedig javításra vett át, majd értékesítette azokat, összesen 34 millió forint kárt okozva. A kárösszegből 30 millió forint megtérült, miután a tizenhét autóból tizenkettőt megtaláltak.

A körözött férfi 2023. január 10-én feladta magát a BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon, ahol csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására. A gyanúsított beismerő vallomást tett.

További friss információk
Milliárdos kárt okozott a pénzmosó hálózat
Csalások végrehajtását segítő telefonközpontra csaptak le a kibernyomozók
64 éves asszony mosta a bűncselekményekből származó pénzeket
Költségvetési csalás családi összefogással: eredményes vádemelés az OLAF jelzése alapján indult büntetőügyben
Óbudai „okosság”: korrupciós bűncselekmények miatt négy személyt őrizetbe vettek
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat