Ma: 2024.02.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Mesés befektetésnek tűnt
Privátkopó 2024. 01. 15. 10:33:00

A későbbi károsult az interneten talált rá egy hirdetésre, amelyben egy brókercég közreműködésével ígértek kiemelkedő hozamot biztosító befektetési lehetőséget. Rákkattintott, majd kitöltött egy jelentkezési adatlapot.Rövidesen hívták is telefonon, és elmondták neki, hogy 50 és 100 százalék közötti hozamot is elérhet, ha követi a kapott instrukciókat.

A csalók több részletben kértek befizetést, amit látszólag egy befektetői számlán vezettek. A naiv sértett abban a hiszemben volt, hogy a pénze jó kezekben van, láthatóan gyarapszik.

A gondok akkor kezdődtek, amikor ki szeretett volna venni a befektetésből. A brókercég munkatársa látszólag belegyezett, de közben folyton húzta az időt újabb és újabb befektetési lehetőségek ígéretével. Amikor a sértett ezt megelégelte és beszélni szeretett volna a cég vezetőjével, a kapcsolat megszakadt és a pénzéhez sem jutott hozzá.

A rendőrség nyomozást rendelt el az ügyben.

További friss információk
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
3,2 milliárd forintot mostak tisztára
Vádemelés a korrupció útján szerzett pályázati támogatások ügyében
Katonatiszt, olajmérnök, hajóskapitány, zenész… - bűnügyi őrizetben a „romantikus csalással” gyanúsított 40 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat