Ma: 2022.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Aranygyűrűt rabolt
Privatkopo.info 2022. 06. 15. 5:24:00

A rendőrök egy órán belül elfogták a 20 éves férfit, akinek kezdeményezték a letartóztatását.Egy 68 éves apci nő tett bejelentést 2022. június 13-án, délelőtt a Hatvani Rendőrkapitányságon arról, hogy két nappal korábban egyik ismerőse megjelent a házánál és pénzt kért tőle, de mivel nem kapott, ezért dühében egy téglával bedobta az egyik ablak üvegét és távozott.

A 20 éves férfi néhány órával később újra próbálkozott a sértettnél, majd a szóváltást követően váratlanul lefogta a kezét, és az ujjáról az aranygyűrűjét levéve elmenekült a helyszínről.

A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül Apcon elfogták N. Mátét, akit őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgattak ki, amelyen beismerő vallomást tett. A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A férfi ellen a Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás és garázdaság bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást.

További friss információk
A nyomozók pontot tettek a csalássorozat végére
Halászás az őrző-védő iparág zavarosában: 12 bukócég, legalább egymilliárd forintnyi elcsalt adó, semmiről sem tudó fővállalkozók
10 milliót csalt ki ügyfelétől a „mágus”: börtönbüntetésre ítélték az egyre lejjebb csúszó Frabatót
Pikáns: pénzügyőr hadnagy akart megvesztegetni rendőr alezredest
Volt főrendőrrel, egykori rendőrtisztekkel és jelenlegi fideszes politikusokkal „telepakolt” cég keveredett többmilliárdos adócsalási ügybe
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat