Ma: 2024.02.15. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Már nem kötelező az arcmaszk viselése az üzletekben? Vagy Orbán Viktor magasról tojik az általa aláírt kormányrendeletre
Privatkopo.info 2022. 01. 30. 17:48:00

Már nem kötelező az arcmaszk viselése az üzletekben? A Privatkopo.info szerkesztősége erre a következtetésre jutott a mellékelt fotó kapcsán. A miniszterelnök és a mellette feszítő államtitkár ugyanis az orrot és a szájat eltakaró védőfelszerelés nélkül toppantak be - természetesen teljesen váratlanul! - egy cukrászdába.Abban a nem várt esetben, ha mégsem helyezték volna hatályon kívül a 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet 2. § (1) c) bekezdését, és a kormányfő csupán úri csibészségből tojik magasról az általa aláírt rendeletre, várjuk a közleményt, hogy az illetékes hatóság hivatalból szabálysértési eljárást indított Orbán Viktorral és Menczer Tamással szemben - az előbbi hivatalos oldalán közzétett felvétel alapján.

A videó itt megtekinthető:

https://fb.watch/aSo6aL8-7_/

További friss információk
Pénzmosást tártak fel a zsaruk
Kamudiplomák miatt ítélték el az ismert szexuálterapeutát
3,2 milliárd forintot mostak tisztára
Vádemelés a korrupció útján szerzett pályázati támogatások ügyében
Katonatiszt, olajmérnök, hajóskapitány, zenész… - bűnügyi őrizetben a „romantikus csalással” gyanúsított 40 éves nő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat