Ma: 2021.11.08. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bűnügyi őrizetben a 18 éves „c-típusú” prosti futtató
Privatkopo.info 2021. 11. 07. 7:10:00

Egy 18 éves miskolci férfit azzal gyanúsítják, hogy egy prostitúciós tevékenységet folytató 17 éves lánytól rendszeresen elvette a jövedelmét.Miskolcon, a Selyemrét városrészen, 2021. november 5-én, a délelőtti órákban a rendőrök két nőt igazoltattak. Az egyenruhások megállapították, hogy a 22 és a 17 éves lányok a testük áruba bocsátásának céljából tartózkodnak ott. Hamarosan az is kiderült, hogy a 17 éves fiatal keresetének felét átadja N. Dániel részére, aki a kuncsaftokkal tárgyal, illetve védelmezi őt.

A 18 éves férfit a járőrök egy közeli utcában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyermekprostitúció kihasználása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók kihallgatták; tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az eljárást - N. Dániel őrizetbe vétele mellett - a Miskolci Rendőrkapitányság folytatja, és kezdeményezi a férfi letartóztatását, egyben intézkedett a 17 éves lány ideiglenes védelembe vételére is.  

A 22 éves helybéli nővel szemben tiltott prostitúció elkövetése miatt szintén eljárás indult, szabálysértési őrizetbe vétele megtörtént, bíróság elé állítása folyamatban van.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
Zöldséges bűnbandára csaptak le a NAV pénzügyi nyomozói
Negyedórán belül kattant a bilincs az „unokázós” csalók csuklóján
Több mint egymillió forintos kárt okozott a társasjátékos csaló
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat