Ma: 2021.11.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Gáz-riasztó pisztollyal lövöldözött egy 19 éves agyalágyult
Privatkopo.info 2021. 11. 10. 6:52:00

Gáz-riasztó fegyverrel fenyegetőzött, majd lövöldözni kezdett egy 19 éves kiskőrösi férfi, akit a rendőrök másfél órával később elfogtak.Italozni ment egy 19 éves férfi Páhi egyik kocsmájába, hétfőn, este. Amikor már „eleget” ivott, megjelent a sörözőben ismerőse, akivel korábban nézeteltérése volt. A fiatal odament az újonnan érkezőhöz és kérte, hogy menjen ki vele a kocsma elé beszélgetni, de a férfi többszöri kérés ellenére sem mozdult. Ekkor a kérlelő agresszívvá vált, majd elővett egy gáz-riasztó pisztolyt a nadrágjából, és rászegezte ismerősére. Időközben megjelent testvére, aki arra próbálta ösztönözni, hogy tegye le a fegyvert, és menjenek inkább haza.

A családtag unszolására beszálltak az autóba, azonban ahelyett, hogy békésen távoztak volna, a garázda fiatal fogta a fegyverét, és a lehúzott ablakon lövöldözni kezdett a levegőbe.

A rendőrök a garázdát másfél órával később elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. A kiskőrösi férfi beismerő vallomást tett, a helyi rendőrkaptányság nyomozói felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt folytatnak eljárást vele szemben.

További friss információk
Társkereső oldalakon szedte áldozatait a házaspár
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
Zöldséges bűnbandára csaptak le a NAV pénzügyi nyomozói
Negyedórán belül kattant a bilincs az „unokázós” csalók csuklóján
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat