Ma: 2021.11.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Tömegverekedés volt a kecskeméti piacon, heten megsérültek
Privatkopo.info 2021. 11. 23. 8:29:00

Tömegverekedés tört ki a kecskeméti piacon, heten megsebesültek, három férfit őrizetbe vett a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A rendőrség tájékoztatása szerint az árusítóhelyek miatt alakult ki vita, ami a végén verekedésbe fordult.A felek közötti vita még szombaton kezdődött, mert egymás helyeit akarták megszerezni a piacon. Az összetűzésnek a rendőrség véget vetett, azonban a békesség nem tartott sokáig. Vasárnap a 18 éves kerekegyházi lakos és 33 éves román társa ismét elfoglalták megszokott helyüket a piacon, amikor odament hozzájuk két román és egy kerekegyházi illetőségű férfi, hogy az előző napi konfliktust megbeszéljék.

A békésnek induló párbeszéd azonban ismét vitába csapott át, és a három főből álló társaság falécekkel és egy fémből készült mankóval verekedésbe kezdtek. Az egyik, illetve a másik oldalon is többen csatlakoztak a verekedéshez, amit a kecskeméti járőrök szakítottak meg. Az elsődleges orvosi vélemény szerint heten sérültek meg.

A tettlegesség elől két nő és férfi kísérőjük egy furgon vezetőfülkéjébe menekült a garázdák elől, akik mérgükben a jármű szélvédőjét is betörték. A nyomozók öt férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgattak ki. Közülük egy 40 és egy 49 éves román, valamint egy 38 éves kerekegyházi férfit bűnügyi őrizetbe vettek. 

Az eset körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

További friss információk
5 évig bujkált a száznegyvenöt rendbeli csalás miatt körözött férfi - most őrizetbe vették
Vádemelés adóhatósági és bankfelügyeleti „segítség” hamis ígérete miatt
Éveken keresztül kereskedtek hamis szerződésekkel, és adót sem fizettek
Társkereső oldalakon szedte áldozatait a házaspár
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat