Ma: 2024.07.23. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Hasba szúrta a fiát a részeg apa
Privátkopó 2023. 09. 11. 9:51:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt. Az apa a lakásukban folytatott italozás során szóváltásba került a fiával, kölcsönösen szidalmazták egymást, majd a vádlott az asztalról felvett bicskával a fiát hasba szúrta.A vádirat szerint a vádlott több éve elvált a feleségétől, de egy borsodi kistelepülésen lévő közös lakásukat a vádlott használta, ahol vele lakott az élettársa, és a vádlott két nagykorú fia.

2022. április elején, este, az ittas állapotban lévő vádlott szóváltásba keveredett az egyik fiával. Mindketten szidalmazták egymást, majd a férfi az asztalról felkapott egy 8,5 cm pengehosszúságú bicskát, odalépett a fiához, lendületből hasba szúrta, majd a kést kihúzta. A sértett vérző sérülését látva a vádlott az élettársától kért segítséget, aki nem tudta a vérzést elállítani, így orvoshoz vitte.

A cselekmény következtében a sértett közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett el. Az ennél is súlyosabb sérülés elmaradása a szúrás irányának és a véletlennek tudható be.

Az ügyészség a büntetett előéletű elkövetővel szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Csalás és pénzmosás: strómanok rendőrkézen
Szemetesben landolt a mosott pénz
Így néz ki Magyarországon egy - papíron - 20 millió forintért felújított sportpálya
6,5 millió forintot húzott le a szerelemre vágyó nőtől a hamis profillal vadászó szélhámos
Munkáltatójától sikkasztott a hitelközvetítő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat