Ma: 2022.05.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Elfogták a 65 éves drogterjesztő dílerét
Privatkopo.info 2021. 12. 18. 7:03:00

Egy korábbi lopás miatt tartottak kutatást még 2020. december 18-án egy Tamásiban élő vállalkozó otthonában, ahol a rendőrök több fajta - tablettákat, zöld növényi törmeléket - kábítószergyanús anyagot találtak. Azokról szakértő megállapította, hogy kábítószerek.A nyomozóknak információjuk volt arról, hogy a 65 éves vállalkozó drogok terjesztésével is foglalkozik, ezért további adatgyűjtést folytattak. A rendőrök 2021. november 24-én, a késő esti órákban, Tamásiban elfogták a férfit, akinek kisteherautójában - a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak és kábítószerkereső kutyájának segítségével - az urnák között több tucatnyi tablettát és fehér port találtak. A vállalkozót november végén letartóztatták, azóta is börtönben van.

A Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálták azt is, hogy az ügyben mások érintettek-e, továbbá, hogy a 65 éves férfinak voltak-e segítői a drogok terjesztésében. Az ügyben számos fogyasztót is kihallgattak.  A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján 2021. december 16-án, Budapesten, otthona közelében elfogták M. Zs. 38 éves budapesti lakost, aki feltehetően a tamási vállalkozó dílere volt már hosszú ideje. A férfi ruházatában több mint 600 000 forintot találtak, otthonában pedig több mint 14 millió forintot foglaltak le a nyomozók. A lakásban több fajta kábítószergyanús anyagot, zöld növényi törmeléket, fehér port és tablettákat is találtak.

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem  bűntett elkövetése miatt, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A 38 éves budapesti kábítószerterjesztőt a Szekszárdi Járásbíróság december 17-én letartóztatta.

További friss információk
Vagyonvédelmi cég vezetője ellen indult büntetőeljárás költségvetési csalás miatt
Csoportvezetőként dolgozó bíró vert át hiszékeny embereket - összesen 590 millió forint kárt okozott
Elfogták Dzsenifert és Rinaldót: hamis átutalási bizonylattal „fizettek” az interneten vásárolt termékekért
Internetes hirdetésekkel csalt ki pénzt egy 22 éves nő
Vádemelési javaslat a családi pénzmosoda ügyében
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat