Ma: 2021.12.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Elfogták a 65 éves drogterjesztő dílerét
Privatkopo.info 2021. 12. 18. 7:03:00

Egy korábbi lopás miatt tartottak kutatást még 2020. december 18-án egy Tamásiban élő vállalkozó otthonában, ahol a rendőrök több fajta - tablettákat, zöld növényi törmeléket - kábítószergyanús anyagot találtak. Azokról szakértő megállapította, hogy kábítószerek.A nyomozóknak információjuk volt arról, hogy a 65 éves vállalkozó drogok terjesztésével is foglalkozik, ezért további adatgyűjtést folytattak. A rendőrök 2021. november 24-én, a késő esti órákban, Tamásiban elfogták a férfit, akinek kisteherautójában - a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak és kábítószerkereső kutyájának segítségével - az urnák között több tucatnyi tablettát és fehér port találtak. A vállalkozót november végén letartóztatták, azóta is börtönben van.

A Tamási Rendőrkapitányságon vizsgálták azt is, hogy az ügyben mások érintettek-e, továbbá, hogy a 65 éves férfinak voltak-e segítői a drogok terjesztésében. Az ügyben számos fogyasztót is kihallgattak.  A rendőrök a beszerzett bizonyítékok alapján 2021. december 16-án, Budapesten, otthona közelében elfogták M. Zs. 38 éves budapesti lakost, aki feltehetően a tamási vállalkozó dílere volt már hosszú ideje. A férfi ruházatában több mint 600 000 forintot találtak, otthonában pedig több mint 14 millió forintot foglaltak le a nyomozók. A lakásban több fajta kábítószergyanús anyagot, zöld növényi törmeléket, fehér port és tablettákat is találtak.

A rendőrök a férfit őrizetbe vették, és gyanúsítottként hallgatták ki kábítószer-kereskedelem  bűntett elkövetése miatt, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A 38 éves budapesti kábítószerterjesztőt a Szekszárdi Járásbíróság december 17-én letartóztatta.

További friss információk
Bíróság előtt a rendőrt vesztegetni akaró férfi
Fiktív védettségi igazolványokkal üzleteltek, vesztegetés gyanújával letartóztatták őket
Munkában az „unokázós” csalók: „Nagyi, segíts, mert a rendőrségen vagyok!”
Legfőbb Ügyészség: Völner Pál 83 millió, Schadl György 880 millió forint kenőpénzt kapott
Hétszázmilliós kárt okozott az államnak egy dunántúli számlagyár
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat