Ma: 2021.11.01.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
Több mint egymillió forintos kárt okozott a társasjátékos csaló
Privatkopo.info 2021. 11. 01. 7:11:00

Összesen 91 embert csapott be egy 28 éves kehidakustányi férfi, aki egy webshopon keresztül áron alul kínált közkedvelt társasjátékokat és könyveket. A Kalocsai Rendőrkapitányság tájékoztatása szerint lezárult az ügy nyomozása, az iratokat vádemelési javaslattál átadták az illetékes ügyészségnek.A 28 éves elkövető 2020 júniusa és szeptembere között árult a webshopján olyan könyveket és társasjátékokat, amelyekkel nem rendelkezett. Ezeket a megszokott ár töredékéért kínálta, így összesen 91 olyan embert károsított meg, akik azt gondolták, jó üzletet csinálnak. Az online vásárolt holmik ugyanis soha nem érkeztek meg hozzájuk.

A nyomozás szerint a férfi összesen több mint egymillió forintos kárt okozott. A rendőrök hamar beazonosították a csalót. A nyomozás alatt kiderült, hogy a férfi több bankfióknál vezetett bankszámlát, amelyeket a bűncselekményekhez használt. 

A kehidakustányi férfit a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki, és beismerő vallomást tett.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Több mint egymillió forintos kárt okozott a társasjátékos csaló
Vendégfosztogató budapesti szórakozóhelyen razziáztak a rendőrök: 212 ezret számláztak egy kávéért, 250 ezret követeltek egy pohár sörért
Bűncselekményekből származó pénzeket mosott két ostoba magyar egy nigériainak
Őrizetben a fiktív számlázást irányító könyvelő
Nyugdíjas otthonban fennálló használati jogot adtak el többszörösen
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat