Ma: 2022.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
„Társkeresés”: százezrekkel húzott le egy 81 éves bácsit egy 40 éves nő
Privatkopo.info 2022. 05. 05. 6:21:00

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Balassagyarmati Járásbíróságon azzal a 40 éves nővel szemben, aki egy társkereső oldalon megismert 81 éves férfitól 400 000 forintot csalt ki.A 40 éves nő a 81 éves férfival egy társkereső oldalon vette fel a kapcsolatot. Egyre több üzenetet váltottak egymással, és miután a nő megtudta, hogy partnere egy idősebb férfi, fokozatosan egyre szorosabb, bizalmi kapcsolatot épített ki vele. Kihasználva a férfi idős korát és iránta érzett szimpátiáját, azt a látszatot keltette, hogy nehéz anyagi körülmények közt él és lakhatási problémái vannak, ezért pénzt kért „kölcsön”. 

A férfi a megtévesztés hatására 2021 augusztusában segítőkészen 400 000 forintot adott fel postai utalványon a nőnek, aki a pénz felvétele után minden kapcsolatot megszakított a férfival, elérhetetlenné vált.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség a vádlottal szemben csalás bűntette miatt emelt vádat. Mivel a kárt a nő a nyomozás során elrendelt közvetítői eljárás keretében teljes körűen megtérítette, a büntetés korlátlan enyhítésére van lehetőség, ezért az ügyészség vádiratában szabadságvesztés helyett pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

További friss információk
Ügyvédi munkadíjra hivatkozva csalt ki milliókat
Súlyos költségvetési csalás gyanújába keveredett a volt sztárnyomozó őrző-védő cége
Több milliárd forintos költségvetési csalássorozat érintettje a magyarországi biztonsági piac egyik legnagyobb szereplője
Több százmilliós áfacsalási ügybe keveredett a Biocom étrend-kiegészítőket forgalmazó „Ökonet-Európa” Kft.
Sikkasztott egy borsodi hegybíró
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat