Ma: 2021.11.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Letartóztatták a tatabányai rablás elkövetőit
Privatkopo.info 2021. 11. 16. 10:41:00

A bíróság elrendelte annak a két férfinak a letartóztatását, akik a sértettet bántalmazták és elvették a pénzét.A Tatabányai Rendőrkapitányságon feljelentés alapján eljárás indult ismeretlen tettesek ellen, akik 2021. november 11-én, 14 óra 25 perc körül, Tatabányán, a Győri úton bántalmazták a sértettet, majd a zsebéből készpénzét elvették és távoztak a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést végeztek, amelynek során azonosították a feltételezett elkövetőket, akik ellen elfogatóparancsot adtak ki. Az egyenruhások később Tatabánya területén a két férfit elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

L. Andor és B. Péter ellen rablás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a rendőrök őrizetbe vették őket és kezdeményezték, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatásukra, amit az illetékes bíróság a napokban elrendelt.

További friss információk
Vádemelés adóhatósági és bankfelügyeleti „segítség” hamis ígérete miatt
Éveken keresztül kereskedtek hamis szerződésekkel, és adót sem fizettek
Társkereső oldalakon szedte áldozatait a házaspár
Jogerős ítélet a korrupt vizsgáztató büntetőügyében
350 millió forintot próbáltak tisztára mosni
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat