Ma: 2023.01.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bűnügyi őrizetben a tatabányai rabló
Privátkopó 2023. 01. 19. 10:13:00

A tatabányai rendőrök két nap alatt elfogták azt a férfit, aki alkalmi ismerősét rabolta ki. A nyomozók kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt vettek őrizetbe a tatabányai nyomozók egy férfit, aki 2023. január 16-án, késő este kirabolta alkalmi ismerősét.

A gyanú szerint O. Ottó egy tatabányai bolt előtt ismerkedett össze a sértettel, akivel egy lépcsőházba mentek italozni. Amikor a sértett távozni akart, az elkövető erőszakkal kivette a kezéből a telefonját, nadrágja zsebéből pedig a pénzét. Ezután a földre lökte áldozatát és elmenekült a helyszínről.

Miután a sértett másnap feljelentést tett a rendőrségen, a Tatabányai Rendőrkapitányság egyenruhásai és nyomozói azonnal elkezdték az elkövető felkutatását.

A 31 éves helyi férfit két napon belül azonosították és otthonában elfogták. Az elkövetőnél a rendőrök megtalálták a sértett mobilját.

O. Ottót gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették, és kezdeményezték, hogy az ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

További friss információk
Más autóit adta el - feladta magát a rendőrségen
Önkormányzati dolgozónak adta ki magát az idős embertől pénzt és ékszert is kicsaló férfi
Vádemelés a műszaki vizsgaállomáson történt vesztegetési ügyben
Büntetőeljárás hatálya alatt is csaltak
Újabb csaló orvost helyezett letartóztatásba a bíróság
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat