Ma: 2024.07.11.
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info


 
Vissza a főoldalra
16 éves fiú telefonját rabolta el
Privátkopó 2024. 06. 14. 5:27:00

A sértett többször kérte a 18 éves fiút, hogy adja vissza a mobiltelefont, de csak egy pofont kapott. Rablás miatt nyomoztak a debreceni rendőrök.A két fiatal 2023. október 21-én, éjszaka ismerkedett meg Debrecenben. Az idősebb elkérte újdonsült ismerőse telefonját, és zsebre vágta. Teltek-múltak a percek, az órák, majd a 16 éves fiú úgy gondolta, hogy ideje visszakapnia a készüléket. Új cimborája azonban a kérést egy pofonnal honorálta, majd faképnél hagyta. A sértett nem hagyta annyiban, követni kezdte, ezért a 18 éves fiú összetörte a telefont, és beledobta egy kukába.

A sértett utolérte, számon kérte, ekkor az idősebb ellökte, és folytatta útját. A rendőrök percekkel később igazoltatták, majd előállították.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a létavértesi lakost, bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte letartóztatását. Rablás miatt kell felelnie.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya elvégezte az eljárási cselekményeket, az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

További friss információk
Csalás és pénzmosás: strómanok rendőrkézen
Szemetesben landolt a mosott pénz
Így néz ki Magyarországon egy - papíron - 20 millió forintért felújított sportpálya
6,5 millió forintot húzott le a szerelemre vágyó nőtől a hamis profillal vadászó szélhámos
Munkáltatójától sikkasztott a hitelközvetítő
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat