Ma: 2022.06.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Gazdasági bűnügyek
Bűnügyi őrizetben a tiszakécskei rabló
Privatkopo.info 2022. 06. 15. 5:26:00

Egy tiszakécskei asszony értesítette hétfőn a rendőrséget, mivel a gondnoksága alatt álló fia arról számolt be neki, hogy egy általa ismert 24 éves helybéli - kihasználva cselekvőképtelenségét - elrabolta a táskáját, az abban lévő két telefonját és a fülhallgatóját.A nő azt is elmondta a rendőröknek, hogy a tolvaj követni kezdte a fiát tegnap előtt, majd az egyik bolthoz érve megállította, elvette értékeit, majd elszaladt.

A rendőrök meghallgatták a szintén 24 éves sértettet is, aki azzal egészítette ki az édesanyja által korábban elmondottakat, hogy támadója megszorította a karját, amikor megpróbálta védeni a táskáját.

A rablással gyanúsítható férfit néhány órával később elfogták a település rendőrei és gyanúsítottként hallgatták ki. A helybéli beismerte bűnösségét, valamint a nála tartott házkutatás alkalmával megtalálták az ellopott holmikat, és azokat visszaadták a tulajdonosának.

Az egyenruhások kezdeményezik a rabló letartóztatását.

További friss információk
A nyomozók pontot tettek a csalássorozat végére
Halászás az őrző-védő iparág zavarosában: 12 bukócég, legalább egymilliárd forintnyi elcsalt adó, semmiről sem tudó fővállalkozók
10 milliót csalt ki ügyfelétől a „mágus”: börtönbüntetésre ítélték az egyre lejjebb csúszó Frabatót
Pikáns: pénzügyőr hadnagy akart megvesztegetni rendőr alezredest
Volt főrendőrrel, egykori rendőrtisztekkel és jelenlegi fideszes politikusokkal „telepakolt” cég keveredett többmilliárdos adócsalási ügybe
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
50 milliót kért a TEK-es ezredes húga a megölt és elégetett budai milliárdos lányaitól, hogy ne akadályozza a hagyatéki eljárást - nem kapott, ezért most ki akarja semmizni őket
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat